Rykkerlabels

Som kunde hos Inkassogruppen kan du gratis rekvirere selvklæbende rykkerlabels på dansk og engelsk. Sæt dem på dine egne skrivelser til debitor, når det kniber med at få pengene hjem.

Mange af vores kunder bruger dem. Det gør de, fordi de virker!

Klik her for at bestille.

Er du ikke allerede Inkassogruppen-kunde ...

så kan du læse om nogle af grundene til at blive det her eller kontakte os på 82 82 81 81
eller post@inkassogruppen.dk.

Hjælp til selvhjælp

Husk at du selv kan gøre meget for at minimere tab på dine debitorer. Sortere dem bedre ved indgangen, give dem kortere respit, følge op på den rigtige måde o.s.v. Der er mange penge at hente her.

Vi hjælper dig gerne med at optimere dine rutiner. Vi ved, hvordan det skal gøres. Du kan blot ringe.

Også når du har sendt sagen til inkasso hos os, kan du yde dit bidrag til, at det bedst mulige resultat opnås. Du er selvfølgelig altid velkommen til at spørge til, hvordan en sag forløber, og vi kan sagtens forstå din interesse. Men husk at du hjælper dig selv meget mere ved i stedet at give os alle de relevante informationer om din debitor, som du er i besiddelse af.

Inkasso handler om kommunikation

Alt afhænger af kommunikation: hvordan du og vi kommunikerer indbyrdes, og hvordan debitor og vi kommunikerer med hinanden.

Een ting - og den er meget vigtig - er, at vi skal have dine penge i kassen. Men vi er også meget opmærksom på, at vi er din forlængede arm. Hvad vi gør, har en afsmittende effekt på, hvordan debitor og verden i det hele taget ser din virksomhed. Nogle af dine debitorer er - selv om de er kommet langt ud - måske alligevel fremtidige kunder. Det spreder sig, hvis du ikke gør noget ved dine debitorer, men det gør det også, hvis du eller vi gør det forkerte.

Inkassogruppen.dk er en del af UNIVERSADVOKATER    ·   Telefon 82 82 81 81   ·   post@inkassogruppen.dk

Hvordan kan I hjælpe os med inkasso?

Ring os venligst op